Hammasimplanttien hoitoarvio

Maksuton hammasimplanttien hoitoarvio sisältää tutkimuksen implanttien soveltuvuudesta puuttuvien tai poistettavien hampaiden korvaamiseen. Saat yksilöllisen ehdotuksen hoitosuunnitelmasta sekä kustannusarvion mahdollisista hoitotoimenpiteistä.

Hoitoarviokäynti ei sido sinua jatkohoitoihin. Voit halutessasi tehdä päätöksen implanttihoidosta ja varata ajan toimenpiteeseen.

Varaa maksuton 15 min hammasimplanttien hoitoarvio:

Puh. 017 266 5130


Ajanvaraus hoitoarviokäyntiin puhelimitse ma-to klo 8-18, pe 8-15,
tai sähköpostitse info@kuopionhammaskulma.fi

Voit varata ajan helposti myös sähköisen ajanvarauksen kautta!
(ohje: valitse ajanvarauslomakkeelta: Palvelu › Implantti konsultaatio)

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti on leukaluuhun asennettava titaaninen ruuvi, joka korvaa puuttuvan hampaan juuren. Luutumisen jälkeen hampaan kruunuosa kiinnitetään leukaluuhun asennettuun keinojuureen. Näkyvä hammasosa implanttiin valmistetaan keraamisesta, omien hampaiden värisestä materiaalista.

Miltä implanttihampaat tuntuvat?

Implanttihampaat tuntuvat ja näyttävät aivan kuin omilta kiinteiltä hampailta. Implanttien avulla voidaan korvata yksi tai useampia puuttuvia hampaita.

Kenelle hammasimplantit soveltuvat?

Hammaslääkäri tekee arviointikäynnillä yksilöllisen suunnitelman siitä, sopiiko hammasimplantti juuri sinulle. Puuttuvan hampaan korvaamiseksi on olemassa muitakin proteettisia ratkaisuja. Implantin asentamiselle ei ole yläikärajaa, mutta lapsille tai nuorille implanttihoitoa ei tehdä kasvuiässä.

Mitä onnistunut implanttihoito vaatii?

Hyvä implanttihoito edellyttää erikoishammaslääkäreiden ja hammasteknikon muodostaman tiimin pitkäaikaista yhteistyötä ja kokemusta. Kuopion Hammaskulman implanttitiimillä on yli 20 vuoden ja tuhansien hammasimplanttien kokemus.Hyödynnämme implanttihoidoissa nykyaikaisinta ja uusinta teknologiaa sekä kuvantamismenetelmiä.

Kysy lisää implanttihoidosta ja maksuttomasta hoitoarviosta:

Puh. 017 266 5130
 

Ajanvaraus hoitoarviokäyntiin puhelimitse 017 266 5130 ma-to klo 8-18, pe 8-15,
tai sähköpostitse info@kuopionhammaskulma.fi

Voit varata ajan helposti myös sähköisen ajanvarauksen kautta!