Ohuemmat hammassuojat peliin

Kuopion hammaskulman kummipelaaja Pasi Kouvalainen on kuopiolainen jääkiekkoilija. Pasi on pelannut urallaan myös Kuopiossa Kalpan liigajoukkueessa. Kaudella 2020-2021 Pasi pelaa Iisalmen Peli-Karhut mestisjoukkueessa.

Jääkiekossa kasvojen alueelle tulee usein iskuja, joiden takia hyvät hammassuojat ovat ehdottoman tarpeelliset. Pasi sai syksyllä uudet Playsafe triple -jääkiekkoilijoille tarkoitetut hammassuojat Kuopion Hammaskulmasta.

Edistykselliset Playsafe triple -hammassuojat tehdään yhdestä kolmikerroksisesta levystä. Kahden pehmeän kerroksen välissä on kova, suojaa antava kerros.

Hammassuojia varten tarvitaan kaksi käyntiä, joissa ensimmäisellä kerralla otetaan hampaista jäljennökset ja toisella kerralla sovitetaan hammassuojat suuhun.

"Nämä uudet hammassuojat ovat ohuemmat kuin entiset ja pysyvät todella hyvin paikallaan. Suojat eivät  haittaa hengittämistä pelatessa. Voin pitää hammassuojia vaihdosta toiseen ottamatta niitä välillä pois, koska ne istuvat niin hyvin", kertoo Pasi kokemuksistaan.
 

Kysy lisää hammasuojista / tiedustelut:

Puh. 017 266 5130 / ma-to klo 8-18, pe 8-15 tai
info@kuopionhammaskulma.fi

Puijonkatu 35, 2 krs., 70100 Kuopio