Työterveyshammashoito

Yritysten ja yrittäjien on tärkeää muistaa, että työterveyshammashoidosta voi saada verovähennyksen. Työnantajan on mahdollista vähentää järjestämänsä työpaikkahammashuollon tavanomaiset ja kohtuulliset kulut verotuksessa. Työpaikkahammashuolto on työntekijälle veroton henkilöstöetu.

Hammashoito osana työterveydenhuoltoa on tärkeä etu, joka ehkäisee vakavia sairauksia ja vähentää työntekijöiden sairaslomapäiviä. Jotta hammashoito on verovähennyskelpoista, etu on tarjottava koko henkilöstölle. Palvelun laajuutta voi kuitenkin säätää erilaiseksi eri henkilöstöryhmille, aina perustoimenpiteistä laajempiin korjaustoimenpiteisiin.

Yrityksen koko ei vaikuta työterveyshammashuollon hyödyntämiseen. Myös pienyrittäjän on mahdollista valita hammashoito osaksi työterveyspalveluitaan, ja näin ollen yrittäjä saa omasta hammashoidostaan täyden verovähennyksen yritykselleen.

Kuopion Hammaskulma tarjoaa työterveyteen kuuluvia hammashoidon toimenpiteitä joustavasti myös ilta-aikaan. Vastaanottomme palvelee osoitteessa Vuorikatu 26 A, 3. kerros (käynti sisäpihan puolelta).

Kysy lisää työterveyshammashoidosta:

Puh. 017 266 5130

Ajanvaraus puhelimitse ma-pe klo 8-18 tai sähköpostitse info@kuopionhammaskulma.fi