Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Sädehtivää hymyä fitness-lavalle

Body fitness -kisoihin valmistautuvan Jessican hymyn kirkastaminen aloitettiin hyvissä ajoin. Vuoden aikana on kuuden kuukauden välein tehty kolme vastaanottovalkaisua, ja viimeinen silaus saadaan aikaan henkilökohtaisilla valkaisulusikoilla. Näiden yhteisvaikutuksella saavutetaan yleensä juuri toivotunlainen lopputulos, kertoo erikoishammaslääkäri Jukka-Pekka Komulainen.

“Jokaisen käsittelyn jälkeen ero aikaisempaan oli huomattava.”

Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomattiin, että valkaisun vaikutus alkoi näkyä parhaiten noin kuukauden kuluttua käsittelystä. Kolmannella kerralla Jessican hampaista otettiin lisäksi Cerec-laitteistolla digitaalinen jäljennös yksilöllisesti muotoiltuja valkaisulusikoita varten. Hammaslaboratorio Mallihampaassa digijäljennöksestä 3D-tulostettiin mallit, joiden perusteella lusikat prässättiin täysin Jessican hampaiston mittojen mukaisiksi.

Yhdistelmävalkaisussa tehdään ensin käsittely vastaanotolla ja sen jälkeen jatketaan valkaisua vielä kotona. Lusikoihin laitetaan kotona miedompaa valkaisugeeliä kuin vastaanotolla. Valkaisuhoidoissa on aina yksilöllisiä eroja ja alkutilanne vaikuttaa lopputulokseen.

Yleensä valkaisuhoidossa hammaslääkäri tekee ensin tarkastuksen ja arvioinnin valkaisun mahdollisuuksista. Sen jälkeen valkaisuasioissa palvelevat kokeneet suuhygienistimme, kertoo Jukka-Pekka Komulainen.”Olen todella tyytyväinen valkaisun tuloksiin. Entistä kirkkaampi hymy tuo lisää itsevarmuutta kisalavoilla. Lavalla oli helppo hymyillä, kun tiesi hampaiden säihkyvän!”

Jessica Taanio  (julkaistu kisojen jälkeen 5/2018)

Kysy lisää hampaiden valkaisuhoidosta, ajanvaraus ja tiedustelut

Puh. 017 266 5130 (ma-to 8-18, pe 8-15) tai info@kuopionhammaskulma.fi