Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Tiina ja Rölli

”Sinulta puuttuu yksi hammas”, sanoi Tiina-tonttu Rölli-peikolle tutussa lastensadussa. Tosiasiassa Rölliltä puuttui useita hampaita, kuten meiltä monilta. Minun työtäni on ollut näiden puuttuvien hampaiden korvaaminen. Samalla kaunistuu hymy ja paranee purentakyky. Meillä savolaisillahan on luonnonväärät leukaperät, joten työsarkaa on riittänyt. Vaikka leuan saa suoraksi ja hymyn kauniiksi, ei silti syytä huoleen. Tuttu murre soljuu, juttu luistaa ja vastuu siirtyy kuulijalle. Kuten ennenkin.

Ehkä huomasit, että kirjoitin edellä olevan menneessä aikamuodossa. Kevään -23 aikana siirryn oloneuvokseksi. 40 vuotta Hammaskulman huikean hienossa työporukassa on ollut etuoikeus. Huippuammattilaiset yhdistettynä rentoon ja lämminhenkiseen tekemiseen on paketti vailla vertaa. On ollut onni saada yhteistyökumppaneiksi myös taitavat hammasteknikot. Kiitos teille kaikille rakkaat työkaverit!

Luonto ja luonnonantimet ovat olleet tärkeä vastapaino työlle. Luonnossa retkeily – varsinkin Lapissa – patikoiden, meloen, hiihtäen ovat luonnon tarjoamia elämyksiä siinä missä hillasuot ja kalavedet. Näille harrastuksille jää nyt enemmän aikaa. Käsillä tekeminen kiinnostaa jatkossakin. Aika näyttää, onko se nikkarointia, kuvanveistoa, korujen tekoa vai jotain muuta.

Suuri kiitos kuuluu myös tuhansille potilaille, joiden ongelmia olen voinut helpottaa. Vuosien ja vuosikymmenien aikana teistä monista on tullut hyviä tuttuja ja ystäviäkin. Työn rikkaus on ollut monenlaiset potilaat: hohtavahampaiset Tiinat ja hampaattomat Röllit, kaikki yhtä tärkeitä.

Urani huipulta, Hammastunturin laelta, halaus kaikille joiden kanssa olen saanut tätä matkaa tehdä.

Hymyillään!

Terveisin Kauko Juntunen