Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Epassi laittaa hymyilemään leveästi

Suuri osa suomalaisista työnantajista tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden parantaa hyvinvointiaan Epassin avulla. Tiesitkö, että voit hyödyntää Epassi-rahojasi myös Kuopion Hammaskulmalla?

Mistä tiedän voiko minun Epassillani maksaa Hammaskulmalla?

Kuopion Hammaskulman palveluihin käy Epassi, kun työnantajasi on valinnut Epassiin kuuluvaksi Hyvinvointiedun.

Kun kirjaudut Epassiin, näet Saldot-välilehdellä työnantajasi valitsemat edut sekä työnantajan tarjoaman edun määrän. Jos käytössäsi on Hyvinvointietu, ilman työnantajan ilmoittamia rajoituksia, olet oikeutettu käyttämään Epassi-etusi Hammaskulman palveluihin.

Epassi-etu on käytössä ympäri vuoden, mutta muista varata aika ajoissa

Työnantajasi määrittelee, mitä etuja työntekijöille tarjotaan ja kuinka pitkään edut ovat voimassa. Yleensä edut ovat voimassa kalenterivuoden, jolloin vuoden lopussa edun saldo nollautuu eikä se ole enää sen jälkeen käytettävissä.

Tästä syystä Hammaskulman palvelut täyttyvät nopeasti loppuvuodesta, kun Epassi-edun hyödyntämiselle tulee kiire. Siksi kehotammekin olemaan kaukaa viisas ja varaamaan ajan mahdollisimman ajoissa, jolloin varauskalenterissamme on enemmän tilaa.

Mitä palveluita Epassi Hyvinvoinnilla voi ostaa?

Verottajan määräysten mukaan Epassi Hyvinvoinnilla voi maksaa työterveyshuollon ulkopuolisia terveydenhoitomaksuja, kuten mm. hammashoitoa työnantajasi antaman ohjeistuksen mukaisesti. Mahdollinen työnantajasi antama ohjeistus näkyy kirjautuessasi Epassin verkkopalveluun, tai kun valitset sovelluksessassa hyvinvointitoimipisteen hakuvalikosta.

Etua ei voi käyttää esteettisiin palveluihin kuten hampaiden valkaisuhoitoihin.

Epassilla maksaminen ei vaadi erikoisia temppuja

Käyttäessäsi Epassin Hyvinvointia Hammaskulmalla voit varata ajan normaalisti ja maksaa asiointisi toimenpiteen jälkeen vastaanotollamme. Maksaminen tapahtuu joko Epassi-sovelluksella tai puhelinnumerollasi.

Epassin Hyvinvoinnin hyödyntäminen Kuopion Hammaskulmalla laittaa hymyilemään leveästi. Nähdään pian ja hymyillään kun tavataan!