Hampaiden valkaisu 

Tarjoamme kahta erilaista vastaanotolla tehtävää valkaisuvaihtoehtoa. Huomioithan, että valkaisuun tullessa suun tulee olla terve. Varaa ensin aika hammaslääkärille tarkastukseen, jos edellisestä on vierähtänyt jo aikaa. Hammaskiveä voi olla pieniä määriä ja ne voidaan poistaa ennen valkaisua. Valkaisuissa käytetään Arcus- valoaktivointilamppua. Toteutamme hampaiden valkaisut BlancOne® valkaisumenetelmillä.

 

1. BlancOne® Click -kevytvalkaisu

Kevytvalkaisu on nimensä mukaisesti hellävarainen ja nopea hampaiden valkaisu. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun haluat nopean ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia.

Suosittelemme tuloksen ylläpitämiseksi valkaisukynää, jonka voit halutessasi ostaa vastaanotolta. Tarvittaessa hoito voidaan uusia jopa neljä kertaa vuodessa. Kevytvalkaisu voidaan suorittaa myös hammaskiven poiston yhteydessä, jolloin tarvitsee varata hieman lisäaikaa käynnille.

2. BlancOne® Touch -tehovalkaisu

Tehokas, mutta hellävarainen valkaisu antaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen. Touch -valkaisumenetelmällä saavutetaan pidempiaikainen valkaisutulos.

3. Kestävä yhdistelmävalkaisu (Touch + kotivalkaisu) 

Yhdistelmävalkaisulla saadaan aikaan kestävin hampaiden valkaisutulos. Tarjous sisältää Touch-tehovalkaisun vastaanotolla sekä helppoon ylläpitoon tarvittavat kotivalkaisutarpeet (sis. valkaisulusikat ja valkaisuaineet).

Valkaisuhinnat:

1. Click 115 €
2. Touch 249 €
3. Yhdistelmävalkaisu, sisältäen Touch + kotivalkaisu 480 € (pelkkä kotivalkaisu 299 €)

Huomioithan, että mikään valkaisumenetelmä ei vaalenna keraamisia tai posliinista valmistettuja kruunuja eikä tavallisia paikkoja. Jos sinulla on etuhampaissa paikkoja, varaa ensin aika hammaslääkärille tilanteen selvittämiseksi. Paikat on mahdollista vaihtaa valkaisun jälkeen oikean sävyisiksi. Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Ajanvaraus valkaisuun onnistuu parhaiten soittamalla ajanvarausnumeroomme.

Ajanvaraus valkaisuun:

Puh. 017 266 5130

Ajanvaraus puhelimitse ma-to klo 8-18, pe 8-15 tai sähköpostitse info@kuopionhammaskulma.fi

Esimerkkikuva muutoksesta / BlancOne® Touch -tehovalkaisu