Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Kati Karhunen

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Kati Karhusen, joka on erikoistunut varsinkin pelkopotilaiden hoitamiseen. Kati pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Teen hammaslääkärin hommia ja erityisen paljon hoidan pelkopotilaita. Isoimman osan työajastani teen kuitenkin ihan perustyötä eli tarkastuksia, paikkauksia, juurihoitoja ja hammaskiven poistoja. Lisäksi teen myös Cerec-kruunuja ja protetiikkaa. Osa työajastani menee myös toimitusjohtajan työhön, eli suunnittelen tulevia juttuja ja teen erilaisia paperi-ja hallintotöitä.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Mielestäni kaunis hymy on aito hymy, jossa näkyy ihan omat luonnolliset hampaat kaikessa epätäydellisessä kauneudessaan. Hymykuopat viehättää myös kovasti.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Tunnen valtavaa onnen tunnetta työstäni aina, kun saan rakennettua hurjasti pelkäävälle potilaalle niin turvallisen tilanteen, että kaikki sujuu kuin tanssi vain. Onneksi näin käy usein. Ylipäätään pidän tosi paljon työstäni ja koen onnistumisia ihan päivittäin.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Viikonloppuna rentoudun ja liikun perheen kanssa. Käyn juoksemassa tai hiihtämässä ja paistan ison kasan lettuja. Aion myös nautiskella lemppariharrastuksestani, eli kirppisten kiertelystä. Tietysti käyn myös trendikkäänä keski-ikäisenä pelaamassa kavereiden kanssa padelia.

Hymyillään kun tavataan!