Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Margareeta Alasaari

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Margareeta Alasaaren, joka toimii Hammaskulmalla myös operatiivisena johtajana. Margareeta pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Olen toiminut Hammaskulmalla jo 36 vuoden ajan hammaslääkärinä. Työssäni tapaan paljon pitkäaikaisia potilaitani, jotka ovat käyneet vastaanotollani jo kymmenien vuosien ajan. Kliinisessä työssäni teen perushammashoidon lisäksi paljon vaativia juurihoitoja. Olen käynyt myös suulääkärin lisäkoulutuksen, joten otan mielelläni potilaan vastaan kokonaisuutena, kaikkine sairauksineen. Lisäksi toimin Hammaskulman operatiivisena johtajana, eli pyöritän vastaanoton käytännön pyörää.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Kaikki hymyt ovat kauniita, mutta tällä hetkellä mielestäni kaunein hymy on ensimmäisen lapsenlapseni kaksihampainen hymy.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Kun saamme asiakkaalta positiivista palautetta rennosta ja ihmisläheisestä vastaanotosta ja henkilöstöstä, silloin tunnen onnistuneeni tehtävissäni.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Tulevana viikonloppuna kokkailen uusia ruokareseptejä ystäville ja lasten perheille.

Lisäksi ulkoilen ja saunon myös mielelläni. Viikonloppuisin tulee usein lähdettyä metsään vaeltelemaan. Puolisoni kanssa olemme kiertäneet useita kansallispuistoja ja vaeltaneet myös ulkomailla.

Hymyillään kun tavataan!