Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Satu Korpisaari

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Satu Korpisaaren. Satu pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Olen toiminut hammashoitoalalla koko aikuisikäni. Urani alussa toimin myös hammashoitajana, mutta tällä hetkellä olen ollut hammaslääkärinä Hammaskulmalla jo yli 20 vuotta. Työhöni kuuluu perushoitojen lisäksi etenkin purennankuntoutus, uniapnea- ja purentakiskot sekä proteesit. Toimin lisäksi hammaslääkärikouluttajana Itä-Suomen yliopistolla, joten tiedot ja taidot pysyvät hyvin ajantasaisina.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Hymy on kaunis kun se näkyy silmistä. Silmät ovat sielun peili.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Silloin on hyvä fiilis, kun potilas kokee hoidon onnistuneeksi ja kivuttomaksi, vaikka on  hoitoon tullessaan pelännyt kovasti. Hienoja ovat myös ne asiakassuhteet, jotka ovat alkaneet jo urani alkumetreiltä ja jatkuvat edelleen. Se kertoo asiakkaiden luottamuksesta  enemmän kuin tuhat sanaa.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Rentoudun parhaiten perheen ja ystävien parissa kokaten ja saunoen. Tykkään myös opiskella. Tällä hetkellä opiskelen positiivista psykologiaa verkkokurssilla. Elämä on ikuista oppimista, eikö?

Hymyillään kun tavataan!