Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Tiina Ikävalko

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme erikoishammaslääkäri Tiina Ikävalkon. Tiina pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Olen oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja hammaslääketieteen tohtori. Työhöni kuuluu oikomispotilaiden tutkiminen, hoitojen suunnittelu sekä erilaiset oikomishoidot. Lisäksi teen uniapneakiskoja. Hammaskulman lisäksi työskentelen Itä-Suomen yliopistolla, KYS:illä ja Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Oikojahammaslääkäri tietää kauniin hymyn lainalaisuudet teoriassa ja käytännössä, mutta kaunein hymy on sellainen, mikä näkyy silmistä.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Oikomishoidot ovat yleensä pitkiä, sillä hoitokokonaisuus kestää usein 1-3 vuotta. Sinä aikana tavataan kerran kuukaudessa, nähdään vuodenaikojen vaihtelut ja vaihdetaan kuulumisia. Kun kaikki on onnistuneesti valmista, sanotaan heipat hymyssä suin ja joskus jopa kyynel silmäkulmassa. Ne ovat tämän työn tähtihetkiä!

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Käyn hiihtämässä sekä tyttäreni ja ystävieni kanssa kokeilemassa uutta kivaa tanssiharrastusta. Jos vielä pääsisin mussuttelemaan rakkaan, pian 1-vuotiaan lapsenlapseni kanssa, en parempaa voisi toivoa.

Hymyillään kun tavataan!