Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Anna-Maija Tiihonen

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Anna-Maija Tiihosen. Anna-Maija pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Työskentelen hammaslääkärinä Kuopion Hammaskulmassa sekä Siilinjärven terveyskeskuksessa. Olen toteuttanut tätä kahden työpaikan taktiikkaa jo 15 vuoden ajan ja mielelläni jatkaisin aina – kun kerran hyvät työpaikat on löytänyt, niin ei niistä hevin luovu! Hammaskulmassa teen perushammashoitoa paikkauksien, juurihoitojen ja poistojen parissa, minulla käy paljon myös entisiä pelkopotilaita ja lapsipotilaita.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Kaunein näkemäni hymy on pienen lapsen kasvoilla oleva luottavainen hymy.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
On antoisaa selailla oman potilaan hoitohistoriaa, yhteisen hoitorupeaman alkuajoilta saakka yli kymmenen vuoden takaa. Ja todeta potilaan kanssa, että yhdessä olemme onnistuneet säilyttämään hänen suunsa ja hampaistonsa terveinä.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Viikonloppuna puuhailen perheeni kanssa ulkona talviurheilun parissa. Pohjanmaalaisena tasamaan kasvattina en voi lakata ihastelemasta savolaisia maisemia korkeuseroineen ja otammekin lasten kanssa kaiken ilon irti kotimme rinnetontin tarjoamista mäenlaskumahdollisuuksista.

Hymyillään kun tavataan!