Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Jukka-Pekka Komulainen

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme yleis- ja erikoishammaslääkäri Jukka-Pekka Komulaisen. Jukka-Pekka pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Koulutukseltani olen kiinnityskudossairauksien erikoishammaslääkäri. Teen kuitenkin monipuolisesti lähes kaikkea mahdollista hammaslääkärin työtä, mitä voi vaan keksiä. Hammaskulmalla teen laidasta laitaan yleis- ja erikoishammaslääkärin työtä. Välillä pidän myös koulutuksia ja luentoja ympäri Suomea, omaan erikoisalaani liittyen. Tänä vuonna minulla tulee täyteen 10-vuotta Hammaskulmalla!

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Sellainen josta itsekin tulee hyvälle mielelle, esimerkiksi lasten vilpitön ja aito hymy.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Päivittäin, kun potilas lähtee tyytyväisenä vastaanotolta. Toki ammatillisesti välillä kokee erilaisia huippuhetkiä, kun on saanut jonkin haastavan hoidon onnistuneesti maaliin.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Viikonloppuna on ohjelmassa CrossFittiä, josta innostuin puolitoista vuotta sitten. Muu aika meneekin perheen kanssa touhuiluun. Tiedä vaikka kävisi hiihtämässä tai lumilautailemassa nuorimman kanssa.

Hymyillään kun tavataan!