Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Lauri Kaukoranta

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme suu- ja leukakirurgi Lauri Kaukorannan. Lauri pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Olen koulutukseltani suu- ja leukakirurgi. Työhistoriaa minulla on yliopisto- ja keskussairaalamaailmasta sekä tietenkin yksityisvastaanotoilta. Hammaskulmalla olen tainnut tehdä töitä jo kohta 13 vuotta! Työnkuvaani Hammaskulmalla kuuluvat niin sanotut puukkohommat. Pääsääntöisesti työpäiväni täyttyvät muun muassa keinojuuri- eli implanttihoidoista ja luusiirteiden rakennuksesta sekä niiden suunnittelusta. Lisäksi hampaiden leikkauksellisista poistoista sekä esimerkiksi kasvojen alueen botox-pistoshoidoista. Hoidan paljon myös limakalvo-ongelmia ja esimerkiksi leukanivelen kiputiloja.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Kaunis hymy on luonnollinen ja se tarttuu muihin ihmisiin. Sellainen valloittava hymy.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Suurta onnistumisen tunnetta tunnen työssäni esimerkiksi, kun saamme yhteistyössä rakennettua asiakkaalle uuden, toimivan ja kauniin purennan, vaikka lähtötilanne olisi ollut kuinka haastava tahansa. Lopputulokseen pääseminen on voinut vaatia useamman kirurgisen toimenpiteen ja aikaakin yli vuoden. Parasta on saada auttaa ihmisiä oman osaamiseni kautta!

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Talviset viikonloput menevät vahvasti kahden alppijunnun huoltojoukoissa Keski- ja Pohjois-Suomen laskettelukeskuksissa joko kisa- tai treenireissuilla. Onneksi välillä ehtii itsekin nauttimaan talviurheilun riemuista – rinteeseen, ladulle tai lumisille pyöräbaanoille.

Hymyillään kun tavataan!