Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Eveliina Tuuliainen

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Eveliina Tuuliaisen. Eveliina pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Toimin hammaslääkärinä Kuopion Hammaskulmalla sekä Kuopion terveyskeskuksessa. Suoritan samalla erikoistumiskoulutusta parodontologiasta eli hampaiden kiinnityskudossairauksista. Lisäksi viimeistelen tohtoriopintojani, ja iäkkäiden suun terveyteen liittyvä väitöskirjani valmistui alkuvuodesta 2023. Minulle tärkeitä arvoja työssäni ovat monipuolisuus, merkityksellisyys ja jatkuva oppiminen, jotka kaikki toteutuvat hammaslääkärin työssä.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Jokainen tarttuva hymy on kaunis, ja minuun hymy tarttuu herkästi. 😊

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Koen palkitsevaksi asiakkaiden kanssa toteutetun yhteistyön heidän hyvinvointinsa ja suun terveytensä eteen. Siispä tunnen onnistumisia päivittäin, toimiessani tämän tavoitteen puolesta. Toki asiakkaan positiivinen palaute lämmittää aina erityisen paljon.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Viikonloppuna vietän aikaa perheeni ja läheisteni kanssa. Mökkikauden avausta odotamme innolla.

Hymyillään kun tavataan!