Ajanvaraus

Sulje ajanvaraus

Aukioloajat
ma-to 8-18, pe 8-15

017 266 5130


Voit myös

Varata ajan tästä

Työntekijäesittely: Anna-Riina Huovinen

Hammaskulmalla jokainen työntekijä on ihminen ihmiselle ja otamme asiakkaan aina vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Juuri siksi haluamme esitellä itsemme myös teille, jotta olisimme jo ennestään kuin tuttuja! Sitä varten meillä on ikioma #hymykirja.

Tänään Hammaskulman kaverikirjassa esittelemme hammaslääkäri Anna-Riina Huovisen. Anna-Riina aloitti työt meillä viime kesänä muutettuaan Helsingistä takaisin lähemmäksi kotiseutujaan. Nyt Anna-Riina pääsi vastaamaan hymykirjan neljään napakkaan kysymykseen:

Mitä teet työksesi?
Olen pienestä asti ollut pikkutarkka näpertelijä ja siksi hammaslääkärin ammatti sopii minulle erittäin hyvin. Esteettinen hammashoito, keraamiset ratkaisut ja proteettinen hoito, esimerkiksi hammaspuutosten korvaaminen kiinnostavat minua erityisesti, mutta teen mielelläni perushammashoitoa kaikenikäisille – tutkimuksista juurihoitohin ja hampaiden poistoihin.

Millainen on sinun mielestäsi kaunis hymy?
Kaunis hymy on esimerkiksi sellainen, joka johtaa naurunremakkaan.

Milloin tunnet onnistuneesi työssäsi?
Kun aluksi pelkäävä potilas toteaa hoidon päätteeksi, että tämähän olikin mukava kokemus. Olen herätellyt kuorsaavaa potilasta kesken juurihoidon eli hammashoidossa voi myös rentoutua!

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Katson lasten kanssa aamupiirretyt, pulahdan lampeen ja alan kaivella joulukoristeita varastosta. Kunhan lumi sataa maahan niin tavoitteena on hiihtää kaikki Kuopion ladut läpi.

Hymyillään kun tavataan!