Hammashuolto yrityksille

Hammashuollolla on merkittävä vaikutus meidän jokaisen hyvinvointiin. Esimerkiksi hampaiston piilevä tulehdus lisää riskiä sairastua sydän- ja aivoinfarktiin ja epätasapainoinen purenta voi aiheuttaa päänsärkyjä. Ennakoivan hammashoidon teho perustuu säännöllisyyteen. Kun muhivat ongelmat huomataan ja hoidetaan etukäteen, pysyy työntekijä terveenä ja tuottavana.

Käyttämämme nykyaikaiset menetelmät ovat nopeita ja kivuttomia sekä vähentävät turhia tutkimuksia. Jos edellisestä kerrasta on kulunut aikaa, saattaa ensimmäinen käynti vaatia enemmän hoitoa, mutta seuraavana vuonna hoidon tarve todennäköisesti laskee.

Verotuksessa vähennyskelpoinen

Voit vähentää työpaikkahammashuollon kulut yrityksesi verotuksessa. Etu on myös työntekijälle veroton. Kaikki hyötyvät!

Huomiota herättävä työsuhde-etu

Sopimusasiakkaanamme erottaudut työnantajana ja tarjoat etua, jota sekä työnhakija että -tekijä taatusti arvostavat.

Helppo ja joustava sopimus

Sovimme hammashoidon laajuuden aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Laskutamme vain toteutuneesta, ilman laskutus- tai piilokuluja.

Paikallista sen olla pitää

Klinikkamme sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, lähellä parkkitiloja ja paikallisbussipysäkkejä. Olemme 100 % henkilökuntamme omistama ja panostamme toiminnassamme paikallisten palveluiden käyttöön.

Silloin kun sinulle sopii

Palvelemme joustavasti ja tarjoamme myös ilta-aikoja. Suuri osa hammashoidosta hoituu yhdellä tai kahdella hoitokerralla. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa

Kuopion parasta osaamista

Tarjoamme kaikki perus- ja erikoishammashoidon palvelut. Teemme jatkuvaa ja tiivistä yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston sekä Kuopion yliopistollisen sairaalan kanssa, mikä mahdollistaa viimeisimmän tietotaidon ja osaamisen.

Kuopion Hammaskulma tarjoaa työterveyteen kuuluvia hammashoidon toimenpiteitä joustavasti myös ilta-aikaan. Vastaanottomme palvelee osoitteessa Vuorikatu 26 A, 3. kerros (käynti sisäpihan puolelta).

Kysy lisää hammashoidosta yrityksille

Puh. 017 266 5130

Ajanvaraus puhelimitse ma-to klo 8-18, pe 8-15 tai sähköpostitse info@kuopionhammaskulma.fi